„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Американец Влиза С Взлом В Чужд Дом. Като Разберете Защо, Ще Ахнете!

12.07.2017 | 17:45
2977 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Мъж от Флорида е бил арестуван, след като нахлува в дома на съседите си, за да погали семейната котка.  Бритни Клайн, която живее във въпросната къща се събужда през нощта на 20 ноември, след като котката й се плаши. "Когато отворих очите си виждах сянката на човек, застанал в края на леглото ми", каза
Клайн. "Той стоеше абсолютно неподвижен, а аз казах " ехо" и когато го казах, той се сниши много бавно. Веднага след като видях сянката да се навежда надолу към земята знаех, че наистина има някой там. ", пише orlandoweekly.com Веднага след това Клайн светва и вижда приклекнал човек, който гали семейната котка.
Тогава тя казва на мъжа да си тръгне и той си тръгва. Мъжа, по-късно е идентифициран. Казва се Даспър Фиоренза, който е пропълзял до вратата на излизане и това позволило на полицията да получи пръстовите отпечатъци. Фиоренза прави нов опит за влизане в дома на Клайн но този път бива заловен и арестуван от полицията.
© orlandoweekly.com
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.