„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Добрите Дела Подобряват Физическото Ви Здраве

14.07.2017 | 17:31
3515 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
\r\n Добрите дела помага за понижаване на стреса \r\n \r\n За тези, които изпитват повишени нива на стрес през деня си, извършвайки случайни актове на доброта, които помагат на другите могат да се почувстват по-добре и да получат по-добро държание от отсрещния, пише healthy-magazine.co.uk. \r\n \r\n Добротата може буквално да притъпи физическа болка \r\n \r\n Тук не става дума
само за психическото здраве. Доброто държание може да Ви помогне да преодолеете силна бола според изследвания от Университета на Мериленд. Ако не гледате на болката като наказание, а като възможност да повишите силата си ще се почувствате по-добре. \r\n \r\n Казването на думата „Благодаря“ може да подобри връзката ви \r\n \r\n Не забравяйте, че добротата започва от дома.
Всичко е свързано с чувството за ценност на вашата половинка. Така се заздравяват взаимоотношенията Ви и така и вие ще се чувствате по-добре душевно. \r\n \r\n Това да сте добри може да спаси кариерата Ви \r\n \r\n Ако се държите добре с шефа си, използвайки фрази като „Много благодаря!“ ще направите добро впечатление. Вашият шеф ще бъде по-щедър и ще подобри мнението му за вас.
© healthy-magazine.co.uk
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share