„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Китайската Мис Дупе Беше Арестувана В Дома Си! Изобщо Няма Да Повярвате Защо Са Го Направили!

12.07.2017 | 17:53
3661 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Хао Цян е на 19 и е носителката на титлата Мис Дупе на конкурса в Китай, проведен на на 29 юни по идея на бразилския конкурс. Конкурса е проведен в Шънян и са участвали 50 дами. Тя споделя, че след провеждането на конкурса формите и привличат още повече внимание от обикновено и я карат да се чувства неудобно, пише cosmopolitan.bg.
Проблема за нея е, че вече няма смелостта да излезе с прилепнали дрехи и къси гащи, защото получава постоянни комплименти и коментари относно задните и части. .  „Хората ме наобикалят и показват с пръст задника ми” казва Хао Цян. Нейната мечтана фигура е тази на Ким Кардашиян. Според нея тънката талия и големи задни
части са идеалните пропорции. 19- годишната девойка работи като фитнес инструктор и това и помага да подържа добрата си форма. Тя тежи 60 килограма и е висока 170 см.. Освен това тя има свой видеоблог показващ тренировките си. Днес Хао Цян е задължена да носи широките си дрехи за да се чувства по-уверено и спокойно сред хората.
© cosmopolitan.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.