„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Всички Искаме Да Сме По-слаби. Можем Да Го Постигнем Много Бързо И Лесно!

18.07.2017 | 18:54
2231 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Всички искаме да изглеждаме поне мъничко по-слаби. Можем да постигнем това бързо и лесно Тяло-Тен. Той ще ви накара да изглеждате малко по-слаби, пише stylecaster.com. Както в рисуването така и с тоновете на кожата- с тъмен цвят се задълбочава сянката, което ще рече че формите ви ще добият малко повече дълбочина.
Това дори ще Ви помогне да изглеждате все едно сте тренирали. Лице-Чрез грим. С тъмен коректор поставете линии под скулите си за да ги накарате да изпъкнат. За да направите носа си да изглежда тънък като след операция поставете 2 линии започващи от основата на веждите до края на носа, а между 2-те тъмни линии поставете
една по-светла, също с коректор. След това размажете добре за да няма гранични линии. После поставете пудра върху коректора, за да слеете цветовете и за да останат на мястото си без да се размазват. За още по-естествен завършек можете да поставите хайлайтър на върха на носа, скулите и под веждите, за илюзия на по-високи и чисти вежди.
© stylecaster.com
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share