„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Ахмед Доган в тежка депресия! Вижте от какво е породена!

26.11.2013 | 22:00
3326 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Ахмед Доган, очевидно има много проблеми. Последният, който стана публично достояние е неговата тежка депресия. На 25-ти ноември, съдът който разглежда делото за опит за покушение срещу бившият партиен лидер на ДПС, премахна името му от списъка със свидетели, тъй като в следствие на атентата Доган е изпаднал в изключително тежка депресия. Адвоката на обвиняемият Октай Енимехмедов, обаче постави под съмнение истинността на тези твърдения, тъй като срещата между Доган и вещото
лице, което е извършило експертизата е била изключително краткотрайна, за да може да се стигне до подобно заключение. Пред същото вещо лице, бившият лидер е заявил, че ще се чувства притеснен в съдебната зала, ако в нея присъства и обвиняемият. Поради тези причини, съдебният състав премахна името на потърпевшият от списъка на свидетелите. От своя страна, обвиняемият призова Ахмед Доган да се държи като мъж, тъй като от предишната им среща е изминало достатъчно дълго време.
Той, също така, допълни и, че застава зад показанията си и иска да зададе на потърпевшия само един въпрос. Припомняме, че през януари месец, тази година, Октай Енимехмедов, насочи газов пистолет срещу бившият лидер на ДПС, по време на конгрес на партията, докато последният четеше доклада си. Въпреки, че мнозинството от политици и медии, определиха случилото се като театър и опит за пиар, Ахмед Доган подаде оставката си, като лидер на политическата партия, по-късно същата вечер.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share