„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Истината за Жени и Тачо! Отдавна не са заедно!!!

24.09.2014 | 21:00
9986 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Съпругът на Евгения Калканджиева- Тачо разкри пред зрителите, че отдавна са разделени и всичко, което се случва в къщата е една постановка. Той сподели, че Зорница не е причина за раздялата им и че единственото нещо, което го интересува в момента е сина му. Стефан Манов откровено заяви, че изневярата му се дължи на неразбирателството с жена му. Алкохолът явно не влияе добре на Тачо, тъй като развързва езика му и споделя доста пикантни истории за Жени. Той дори бил
заплашван от миската какво да говори, за да не се разкрие грозната истина за Жени, а именно, че има любовник, който пази в дълбока тайна. Тачо успя да развълнува голяма част от съквартирантите, които го успокояваха дълго. Жени си позволи публично да го нарече „дришльо“, а той не можа да се въздържи и изкрещя да бяга при охлювите, намеквайки за любовник. Според Тачо парите са нещото, което най- много вълнува Калканджиева, което допълнително изнервило Жени.
Скандала не спря и той в очите я попита за любовника, за да я унижи и да разкрие истинската и същност пред зрителите. Разбира се тя отрече, заради което отнесе няколко обиди от Тачо. Майката на Тачо отдавна била запозната с проблемите на двойката. Майката на Стефан– Рина с мъка сподели, че Тачо понякога споделял за проблемите си, но не прикривал много неща, за да не я притеснява. Единственото й желание е синът и да живее спокойно, а внучето й да израсне в спокойна среда.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.