„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Младо семейство СЪДИ „Атака”!!! Няма да повярвате защо!!!

12.05.2014 | 21:00
4452 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Предизборните клипове, на всички партии, вече гордо се въртят в медиите. Кои то тях са добри, кои направо потресаващи е отделен въпрос. Разбира се, мина достатъчно време, от началото на излъчването, за да избухне поредният скандал, около въпросните клипове. И този път, главно действащо лице, в цялата драма е... „Атака”, разбира се!!! Навярно, всички сте виждали клипа им и се сещате, че в него има кадри от църковен брак. Красив, дълбок и най-вече личен момент от живота на двама души. Оказва се, обаче, че
въпросните двама души са взели участие в клипа на партията на Волен Сидеров без тяхното знание, а какво остава за съгласие! Даниел и Антоанета Беловарски, една вечер, с изключителна изненада, установили, че кадри от сватбата им, която до скоро са гледали само със семейство и приятели, вече се въртят по телевизията! Сватбените кадри са качени в онлайн пространството, от младото семейство, за да ги споделят с техни близки, зад граница. Това не е нито прецедент, нито нещо нетипично за времената, в които живеем.
Някои, обаче, до толкова е харесал брачната церемония на семейство Беловратски, че я е направил част от предизборният клип на „Атака”. И Антоанета, и Даниел, обаче, не са поддръжници на нито една политическа партия и никак не са съгласни да участват във въпросното клипче. „Атака”, разбира се, набързо си изми ръцете, като обясни, че предизборното видео е дело на външна фирма и отговорността за кадрите не е тяхна. Все пак, след като младото семейство заплаши със съд партията, те набързо обявиха, че ще премахнат кадрите от клипа си.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share