„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Поредно дарение от Чарли Шийн! Вижте коя кауза подкрепи този път!

25.11.2013 | 22:00
1876 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Черли Шийн може да е много неща - знаменит актьор, женкар, любител на забранени прахчета и субстанции и всякакъв вид алкохол, но напоследък той се изявява и като голям филантроп. Най-вероятно всички си спомняте историята със заема, който Чарли даде на Линдзи Лоън преди известно време. Актьора се бръкна и просто и даде 100 хиляди долара, в брой, за да може момичето да си изплати дълговете и да си стъпи на краката. Нещо, за което тя така и не му благодари, както стана ясно по-късно.
Преди това, пък, Шийн , дари 250 хиляди долара на американската армия. В началото на месеца, актьора, направи още едно дарение, в размер на 10 хиляди долара, за в подкрепа на борбата с епилепсията. Днес, щедростта на чичо Чарли отново попадна под светлините на прожекторите. Той дари 25 хиляди долара, за пострадалите от тайфуна Хайян във Филипините. Дарението на актьора ще бъде използвано за осигуряване на прехрана и неща от първа необходимост на пострадалите, които са
настанени в приюти, тъй като тайфунът е унищожил домовете им. Освен това, част от дарените средства ще отидат за спонсориране на операции, за намирането на изчезнали по време на бедствието деца. Изобщо, Черли Шийн, напоследък, явно е осъзнал, че в живота има и други неща освен пиене, жени и още забавления. Актьорът упорито подкрепя различни благородни каузи, а дали го прави подтикван само от добри намерения или по този начин се опитва да успокои съвестта си, си знае само и единствено той.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.