„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Скандални разкрития! Шатката и Хосе ВЪОРЪЖЕНИ с пистолет на служител на затвора!!!

11.05.2014 | 21:00
2828 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
От затворниците, избягали от Централният Софийски Затвор, няма и следа вече няколко седмици. Къде са се дянали Шатката и Хосе никой не знае – нито близките им, нито полицията, нито останалите затворници. И докато различни информации, циркулират в медийното пространство, за евентуалното местоположение на двамата бегълци, нито една от които не е официално потвърдена или отхвърлена, то последните разкрития за Хосе и Шатката са, меко казано, притеснителни! У забегналите пандизчии, може да има огнестрелно оръжие! Пистолета не е на кой да е, а на главният психолог на затвора.
Липсата на оръжието е установена няколко дни преди бегълците да изчезнат, едва сега, обаче, се прави връзка между кражбата на пистолета и бягството на двамата затворници. Главният психолог не обичал да носи оръжие, поради тази причина, заключил пистолета си в каса, в затвора, още през миналата есен. По принцип, само психолога трябвало да има ключ, от въпросният сейф. Това, само принципно, обаче, защото скорошна проверка на доктора, установила, че оръжието му липсва! Къде се е дянал пистолета, кой и как го е извадил от служебната каса, си остава мистерия. Смята се, обаче, че
в момента огнестрелното оръжие е или в ръцете на Шатката, или в тези Хосе. Как е попаднало там, както и кой е съдействал на затворниците, за да го получат, също не се знае! От МВР, отказват коментар по темата. Това, не е никаква изненада, тъй като напоследък, те само това правят – отказват да коментират. Официалната версия е, че по случаите се работи и всякакъв коментар би саботирал действията на полицията. Запознати, обаче, коментират, че гафовете на МВР, напоследък, станаха толкова много, че от Министерството просто вече няма с каквото да се оправдаят и предпочитат да мълчат!
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.