„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Ужас! Обраха Хана Монтана! Вижте подробности!

25.11.2013 | 22:00
2266 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Бившата Хана Монтана, Майли Сайръс, е имала доста неприятно изживяване на връх двадесет и първият си рожден ден. Поп певицата, която напоследък стана известна с любовта си към леките наркотици, ходенето полугола и изплезения си език е била обрана. По една щастлива случайност, звездата на Дисни не е била на територията на дома си, когато това се е случило. Крадеца или крадците са взели ценни вещи, включително и бижута на певицата.
Американските, полицейски власти разследват случая, като още не е ясно как точно е станало проникването в дома на младата звезда. Това е поредната скандална новина около певицата, в последно време. Припомняме, че преди малко повече от година , Майли скъса тотално с имиджа си на добро момиче и от тогава насам само се чуди как да скандализира публиката. След като направи изключително запомнящо се и крайно вулгарно изпълнение, на живо, по време
на тазгодишните видео награди на MTV, госпожицата се раздели с годеника си, Лиъм Хемсуърт и започна да се чуди в какъв скандал да се забърка. То не бяха голи клипове, снимки, на който Майли пуши забранени от закона субстанции и разходки по бельо, то не бе чудо. Певицата оправдава поведението си с възрастта си, но това влияе доста зле на имиджа и, тъй като редица родителски организации, отвъд океана, скочиха срещу нея, задето дава лош пример на младото поколение.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share